2022-2023 Bahar Dönemi Proje ve Bitirme Çalışması Dersleri Hakkında

Değerli öğrencilerimiz,

 

Proje ve Bitirme Çalışmalarının son teslim tarihi 5 Haziran 2023 tarihindedir.

Öğrencilerimizin, aşağıdaki linkleri kullanarak Bitirme Çalışması ve Proje çalışmalarını bu tarihe kadar bölümümüze iletmelidir.

Bitirme Çalışması ve Proje öğrencilerimizin Teslim formunu elden bölüme bildirmelerine gerek yoktur. Yükleme sırasında aşağıdaki bilgi notuna dikkat edilmelidir.

"Bir öğrenci tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda ilk "Öğrenci Numarası-Adı Soyadı" alanının doldurulması yeterlidir. İki ve daha fazla öğrencinin katılımıyla hazırlanan çalışmalar için bir (1) öğrencinin yükleme yapması gerekmektedir. Dosya yükleme işlemini yapan öğrencinin diğer öğrencilerin numara, adı ve soyadı bilgilerini doldurması önemlidir."

 

Proje Teslim Formu: https: //forms.gle/pfsV7AHWqFb61EyT9

Bitirme Çalışması Teslim Formu: https://forms.gle/bYviJGWRJYEbUcCK8

 

Proje ve Bitirme Çalışması sunumlarının tarihleri final sınav programına göre belirlenecek ve ilerleyen süreçte duyurulacaktır.

 

Proje ve Bitirme Çalışması derslerinin sunumları için jüriler ilerleyen süreçte duyurulacak olup, öğrencilerimizin resmi sunuş kurallarına uygun (sunu akışı, kılık kıyafet, diksiyon, vücut dili) şekilde sunumlarına hazırlanması gerekmektedir.