GÜNCELLENDİ:2021-2022 Güz Yarıyılı Bitirme Çalışması ve Proje Dersi Alacak Öğrencilerin Dikkatine

Değerli öğrencilerimiz,

2021-2022 Güz yarıyılı Bitirme Çalışması ve Proje dersini almak için bize dilekçe ile başvurmuş olan öğrencilerimiz Ders Kayıtları sırasında Bahar Yarıyılı butonuna girerek bu dersleri seçebilecektir.

2021-2022 Güz Dönemi Proje ve Bitirme Çalışması derslerini alan/alacak öğrencilerin bu dönem mezun durumunda olduklarını kanıtlayan transkript belgeleri ile birlikte hangi ders/dersleri almak istediklerini ve hangi öğretim üyesinden almak istediklerini belirten dilekçelerini 3 Ekim 2021 tarihine kadar bioeng@yildiz.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Bu dilekçeler doğrultusunda “Bağımsız Ders Kaydı” gününde ders açma / kontenjan artırımı işlemleri gerçekleştirilecektir.