Haberler ve EtkinliklerTüm Haberler

Öğretim Üyemizin Başarısı

TEKNOFEST 2022 kapsamında düzenlenen “Sağlıkta Yapay Zekâ Yarışması”, “Bioinformatik Alanında Yapay Zekâ Destekli Analiz Metotları Geliştirilmesi Kategorisi” yükseköğretim seviyesinde Biyomühendislik Bölümü öğretim üyemiz Doç. Dr. Alper Yılmaz'ın danışmanlığını yaptığı ve lisansüstü öğrencilerimizde

TEKNOFEST 2022 kapsamında Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı’nın (TÜSEB) yürütücülüğü ve Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü’nün desteği ile düzenlenen “Sağlıkta Yapay Zekâ Yarışması”, “Bioinformatik Alanında Yapay Zekâ Destekli Analiz Metotları Geliştirilmesi Kategorisi” yükseköğretim seviyesinde Biyomühendislik Bölümü öğretim üyemiz Doç. Dr. Alper Yılmaz'ın danışmanlığını yaptığı ve lisansüstü öğrencilerimizden Nilay Yönet'in ve Nur Sena Uluskan Demir'in ve mezunlarımızdan Oğuzhan Kalyon'un da yer aldığı Phen2Treat takımı birinci oldu.
Öğretim üyemizi ve Phen2Treat takımını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.