2021-2022 Güz Döneminde Bitirme Çalışması ve Proje Derslerini Alan Öğrencilerin Dikkatine GÜNCELLENDİ

Değerli öğrencilerimiz,

Öğrencilerimizin, aşağıdaki linkler kullanarak Bitirme Çalışması ve Proje çalışmalarını belirtilen tarihe kadar bölümümüze iletmelidir.

Yükleme işlemi yapılırken bilgi notuna dikkat edilmelidir:

Bir öğrenci tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda ilk "Öğrenci Numarası-Adı Soyadı" alanının doldurulması yeterlidir. İki ve daha fazla öğrencinin katılımıyla hazırlanan çalışmalar için bir öğrencinin yükleme yapması gerekmektedir. Dosya yükleme işlemini yapan öğrencinin diğer öğrencilerin numara, ad ve soyad bilgilerini doldurması önemlidir.

Bitirme Çalışmanızı yüklemek için tıklayınız.

Projenizi yüklemek için tıklayınız.

Bitirme çalışması ve proje derslerinin bölüm başkanlığına son teslim tarihi 17 Ocak 2022 Pazartesi'dir. Teslim formu ile birlikte, teslim formunda belirtilen adrese yüklenecektir. Danışmanlara teslim tarihi danışman tarafından belirlenecektir. MÜDEK kriterleri gereği bitirme tezi ve proje benzerlik oranı %20'yi geçmeyecektir. TURNITIN kontrolü danışmanların kullanım hesabı üzerinden danışmanla birlikte yapılacaktır.

Proje ve Bitirme Çalışması sunumları 20-21 Ocak 2022 tarihlerinde yapılacaktır.