Ders Ekleme Dilekçeleri Hakkında GÜNCELLENMİŞTİR

Değerli Öğrencilerimiz, 
 
BYM kodlu seçmeli ders eklemek isteyen öğrencilerimiz aynı seçmeli ders grubundaki daha az öğrenci mevcudu olan dersler için ekleme dilekçesi verebilirler. 
 
Yeni ders ekleme dilekçelerinizi 14 Mart Pazartesi saat 14:00'a kadar bölüm öğrenci işlerine teslim etmeniz gerekmektedir.
 
MDB kodlu dersler için, zorunlu dersler dışında kontenjan artırımı yapılmayacağı Modern Diller bölümü tarafından bildirilmiştir.
 
ITB kodlu dersler için 4. sınıflar Türkçe ve İngilizce dersler için kontenjan artıralabileceği bildirilmiştir. Diğer sınıflarda buluan öğrencilerimizin ise İnsan ve Toplam Bilimleri bölümünün web sayfasyını ziyaret ederek uygun ders ve gruplarını takip edebilirler.  
 
Bu nedenle bu derslerin alternatif olan dersler için öğrencilerimiz ekleme dilekçesi verebilirler.
 
Ders ekleme dilekçelerinde ders grup numarası yazmayan/ belirmeyen öğrencilerin dersleri eklenemeyebilir.  
 
Dilekçesi değerlendirilmeye alınmayan veya kısmen ret edilen öğrencilerin listesi ekte sunulmuştur.  Red edilme gerekçeleri yukarıda belirtilen hususlar ile ilgili olup öğrencilerimiz yukarıda belirtilen maddeler uyarınca yeniden dilekçe verebilirler.
 
Dilekçesi kabul edilen çakışma olmayan BYM Kodlu derslerin eklemesi yapılmıştır, ilgili dersleri OBS den kontrol edebilirsiniz.
 
Aşağıda yer verilen derslerin kontenjanları dolu olur geçerli bir mazeret sunulmadıkça dersler sisteminize eklenmeyecektir.
 
Hücre Kültür Teknikleri
Biyosensörler
Modern Biyolojide Modern Teknikler
Biyotransport
Professional English in Bioengineering
 
Kısmen Onaylananlar
Onaylanmayanlar