2022-2023 Güz Yarıyılı Bitirme Çalışması ve Proje Dersi Alacak Öğrencilerin Dikkatine

Değerli öğrencilerimiz,

2021-2022 Güz Dönemi Proje ve Bitirme Çalışması derslerini alacak öğrencilerin bu dönem mezun durumunda olduklarını kanıtlayan transkript belgeleri ile birlikte hangi ders/dersleri almak istediklerini ve hangi öğretim üyesinden almak istediklerine dair bilgileri içeren dilekçeleriyle birlikte 16 Eylül 2022 tarihine kadar aşağıda linki verilen online formu doldurmaları gerekmektedir.  Öğrencilerin danışman seçimi için öğretim üyeleri ile görüşmeleri gerekmektedir.

Online form linki

2022-2023 Güz yarıyılı Bitirme Çalışması ve Proje dersini almak için bize dilekçe ile başvurmuş olan öğrencilerimiz Ders Kayıtları sırasında Bahar Yarıyılı butonuna girerek bu dersleri seçebilecektir. Bu dilekçeler doğrultusunda “Bağımsız Ders Kaydı” gününde ders açma / kontenjan artırımı işlemleri gerçekleştirilecektir.