KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞMA BAŞVURULARI HK.

Değerli öğrencilerimiz; 2022-2023 Eğitim-öğretim yılında Üniversitemiz birimlerinde kısmi zamanlı olarak çalışmak isteyen öğrenciler, aşağıda verilen bağlantı adresini kullanarak müracaat formunu online doldurabilirler. Sonrasında yine karşınıza gelecek linkten veya aşağıda verilen bağlantı adresini kullanarak doldurduğunuz müracaat formunun çıktısını alıp imzalayarak, fakülte veya bölüm öğrenci işlerinden alacağınız öğrenci belgesi (Disiplin cezası olup olmadığı belgede yazılı olacak şekilde) ve transkript (Hazırlık ve 1 inci sınıflar hariç) ile birlikte çalışmak istediğiniz birime 03 - 14 Ekim 2022 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde teslim etmeniz gerekmektedir.

Yukarıda istenilen evraklarla birlikte teslim edilmeyen belgeler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Her bir öğrenci sadece tek bir birime başvuru yapabilecek olup, “YTÜ. Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma usul ve Esasları Yönergesindeki” koşulları sağlamayanlar ile gerçeğe aykırı bilgi ve belge veren veya sonradan tespit edilen başvurular iptal edilerek ayrıca gerçeğe aykırı bilgi ve belgeden dolayı disiplin soruşturması açılabilecektir. Genel koşulların sağlanması tek başına yerleştirme için yeterli olmayıp ayrıca birimlerin tercih koşullarının da sağlanması gerekmektedir. Bu bağlamda tercih yapılırken başvuru koşullarının dikkatlice okunması gerekmektedir.

Koşullar ve başvuru için ilgili linke tıklayınız.