2022-2023 Güz Dönemi Proje ve Bitirme Çalışması Dersleri Hakkında

Değerli öğrencilerimiz,

Proje ve Bitirme Çalışmalarının son teslim tarihi 11 Ocak 2023 tarihindedir. Öğrencilerimizin, aşağıdaki linkleri kullanarak Bitirme Çalışması ve Proje çalışmalarını bu tarihe kadar bölümümüze iletmelidir.

Bitirme Çalışması ve Proje öğrencilerimizin Teslim formunu elden bölüme bildirmelerine gerek yoktur. Yükleme sırasında aşağıdaki bilgi notuna dikkat edilmelidir.

"Bir öğrenci tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda ilk "Öğrenci Numarası-Adı Soyadı" alanının doldurulması yeterlidir. İki ve daha fazla öğrencinin katılımıyla hazırlanan çalışmalar için bir öğrencinin yükleme yapması gerekmektedir. Dosya yükleme işlemini yapan öğrencinin diğer öğrencilerin numara, ad ve soyad bilgilerini doldurması önemlidir."

Proje Teslim Formu

Bitirme Çalışması Teslim Formu

Proje sunumlarının tarihi: 19 Ocak 2023 Perşembe

Bitirme çalışması sunumlarının tarihi: 20 Ocak 2023 Cuma

Proje ve Bitirme Çalışması derslerinin sunumları için jüriler ilerleyen süreçte duyurulacak olup, öğrencilerimizin resmi sunuş kurallarına uygun (sunu akışı, kılık kıyafet, diksiyon, vücut dili) şekilde sunularına hazırlanması gerekmektedir.