Bitirme Tezi Dersini Alan Öğrenciler ve Tüm Son Sınıf Öğrencilerinin Dikkati

Aşağıda verilen 3 linkteki formlarda Yaşam Boyu Öğrenme, Sürdürülebilir Kalkınma ve Girişimcilik hakkında bilgilendirici videolar ile ders videolarını seyretmeniz ve ardından bu videolar hakkında kısa sınavları cevaplandırmanız gerekmektedir. 

  

Linkler: 

https://forms.gle/riZEFSG9shNbdrse6 (Yaşam Boyu Öğrenme) 

 

https://forms.gle/vS7857HYkCc6ELDB8 (Sürdürülebilir Kalkınma) 

 

 https://forms.gle/rpGXdUc6uiukCsR36 (Girişimcilik) 

 

Bu kısa sınavlardan en az 40 puan almanız gerekmektedir. Eğer 40'ın altında puan alırsanız forma tekrar giriş yaparak tekrar kuiz sorularını cevaplayabilirsiniz. Bu kısa sınavlardan en az 40 puan almayan öğrencilerin Bitirme tezi notu OBS'ye girilmeyecektir ve ayrıca program çıktı matrisleri eksik kalacaktır. 

 

Formlar 11 Haziran 2023 Pazar günü saat 23:59’da kapatılacaktır. Bu tarihe kadar lütfen kısa sınavlarınızı tamamlayınız. Formların giriş sayfalarında e-mail adreslerinizi doğru yazmanız önem taşımaktadır. Yanlış mail adresi yazarsanız kısa sınav sonuçlarınız size iletilemeyecektir. Bu form ve kısa sınavlarla mezuniyetinize bir adım daha yaklaşıyorsunuz. Sizlere Biyomühendis olarak yaşamınızdan başarılar dileriz. Biyomühendislik Bölüm Başkanlığı