GÜNCELLENDİ- Yüksek Lisans ve Doktora Giriş Sınavları Hk.

2023-2024 Güz Yarıyılı Biyomühendislik Yüksek Lisans giriş sınavı 04 Temmuz Salı günü saat 13.00’de, Biyomühendislik Bölümü KMB-315 numaralı sınıfta gerçekleştirilecektir. Yüksek lisans sınav soruları çoktan seçmeli olup, Biyomühendislik Bölümü zorunlu ders içeriklerinden oluşacaktır. Sınav süresi 120 dakikadır.

2023-2024 Güz Yarıyılı Biyomühendislik Doktora giriş sınavı 04 Temmuz Salı günü saat 10.00’da, Biyomühendislik Bölümü toplantı salonunda gerçekleştirilecektir. Doktora sınavı mülakat şeklinde yapılacaktır.

Öğrencilerin sınava gelirken yanlarında kimlik kartları (veya kimlik yerine geçen belge) ve OBS sisteminden temin ettikleri Sınav Giriş Belgesinin bulunması gerekmektedir. Sınav için gerekli kalem, silgi, hesap makinesi gibi araç-gereçlerin öğrenciler tarafından getirilmesi gerekmektedir.