2023-2024 Güz Yarıyılı Bitirme Çalışması ve Proje Dersi Alacak Öğrencilerin Dikkatine

Değerli öğrencilerimiz,

 

2021-2022 Güz Dönemi Proje ve Bitirme Çalışması derslerini alacak öğrencilerin bu dönem mezun durumunda olduklarını kanıtlayan transkript belgeleri ile birlikte hangi ders/dersleri almak istediklerini ve “Bitirme Çalışması” dersini hangi öğretim üyesinden almak istediklerine dair bilgileri içeren dilekçeleriyle birlikte 22 Eylül 2023 tarihine kadar aşağıda linki verilen online formu doldurmaları gerekmektedir.  Öğrencilerin danışman seçimi için öğretim üyeleri ile görüşmeleri gerekmektedir.

 

  • Proje dersinin içeriği değişmiş olup, bu ders 2023-2024 Güz Yarıyılı döneminde Doç. Dr. Murat Topuzoğulları ve Dr. Öğr. Üyesi Benan İnan tarafından verilecektir.
  • Proje dersi, içeriği nedeniyle temel zorunlu derslerin bilgisine dayanmakta olup, bu sebeple 3.sınıf derslerinin önceden alınmış olması ya da Proje dersinin açıldığı dönem bu temel derslerin alınıyor olması gerekmektedir. Bu bağlamda Proje dersinin sadece 3.sınıfa geçmiş ya da 4.sınıf öğrencisi olup, proje dersini çeşitli sebeplerden dolayı alamamış ya da başarısız olmuş öğrencilerimizin seçmesi uygundur.
  • Proje dersi bahar dönemlerinde açılacak olup bu sene bazı istisnai durumlardan dolayı güz döneminde açılmıştır. Bundan sonraki dönem (2023-2024 Bahar Yarıyılı) ve yıllarda bahar dönemlerinde açılacaktır.

 

Online form linki 

 

2023-2024 Güz yarıyılı Bitirme Çalışması ve Proje dersini almak için bize dilekçe ile başvurmuş olan öğrencilerimiz Ders Kayıtları sırasında Bahar Yarıyılı butonuna girerek bu dersleri seçebilecektir. Bu dilekçeler doğrultusunda “Bağımsız Ders Kaydı” gününde ders açma / kontenjan artırımı işlemleri gerçekleştirilecektir.