2024-2025 Dönemi Akran Danışmanlığı Hk.

Yıldız Teknik Üniversitesi Biyomühendislik Bölümü 2. sınıf öğrencisi Esin Şahsenem Karakurt, 2024-2025 döneminde akran danışmanı olarak görev yapacaktır.
Akran danışmanlığı; öğrencilerin akademik, sosyal ve kişisel konularda destek alabilecekleri, akranlar arasında etkileşimi ve gelişimi teşvik eden bir hizmettir. Sizlere çeşitli konularda yardımcı olabilmesi için Şahsenem’e ulaşabilirsiniz.
Önemli Duyuru: 25 Ekim Cuma günü, akran danışmanları bağlı olduğu Öğrenci Dekanlığı ile bir toplantı gerçekleştirecektir. Bu toplantıda Öğrenci Dekanlığıyla sizlerin istek, öneri ve şikayetlerinizi paylaşılacaktır. Görüşlerinizi ve önerilerinizi ve katkı sunmak istediğiniz konuları iletmek isterseniz aşağıdaki formu doldurabilirsiniz:
Form Linki (Toplantıdan önce formu doldurmak için son tarih: 24 Ekim 2024)
Sorularınız ve destek talepleriniz için: Esin Şahsenem Karakurt sahsenemkarakurt@gmail.com

sahsenem.karakurt@std.yildiz.edu.tr