3. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine (İşletmede Mesleki Eğitim Hk.)

6. yarıyılına giren öğrencilerden 2024-2025 Bahar Döneminde (4. sınıfın son döneminde-8. yarıyılda) KOOP eğitiminden faydalanmak isteyen öğrencilerimiz, bu dönem 13 Şubat-16 Şubat 2024  ve 19 Şubat 2024 (2023-2024 Bahar dönemi) ders ekle-sil tarihlerinde BYM4382 kodlu İmmünoloji ve BYM4242 Biyomühendislik Laboratuvarı II derslerini üstten almak zorundadır.

İmmünoloji ve Biyomühendislik Laboratuvarı II derslerini almayan veya başarıyla geçemeyen öğrenciler 8. yarıyılda KOOP eğitiminden faydalanamayacaktır.

KOOP eğitim modeli ile ilgili detaylı bilgilere YTÜ KOOP ve YTÜ Biyomühendislik KOOP sayfalarından ulaşabilirsiniz.

Konuyla ilgili daha fazla bilgi almak isteyenler Arş. Gör. Hilal Çalık ( hcalik@yildiz.edu.tr )  ve Arş. Gör. Beyza Karacaoğlu ( beyzak@yildiz.edu.tr ) ile iletişime geçebilirler.